Home

    

Colofoon

Sitemap

Disclaimer


Faramir
Vergroten

Nieuwsbrief 2017-1

 
Nieuwsbrief Faramir

Nr. 2017-1

10 mei 2017

Oplage:40 stuks

Redactie: nr. 34


Wie wil er mee doen met team Faramir bij de dorpsquiz?

"Tijdens de Dorpsquiz strijden teams voor de eeuwige roem in Geldrop en een leuk geldbedrag voor een goed doel naar keuze. Een team kan bestaan uit vrienden, familie, collega’s, sportverenigingen, buurtverenigingen en clubs. Wij adviseren een team van 8 tot 20 personen, waarvan één persoon de teamcaptain is. Het team kiest zelf een locatie van waaruit gespeeld gaat worden. Dit kan bij iemand thuis zijn, in een café, bij een vereniging of clubhuis. Het maakt niet uit, als het maar in dorpskern Geldrop is."

Aldus een korte beschrijving van het nieuwe evenement wat men gaat organiseren op 28 oktober 2017.

Lees hier meer en geef je dan op bij:

Monique Warmink (nr. 8)


Het liefst zo snel mogelijk want de (voor)inschrijvingen starten begin juli.Jaarlijks straatfeest dit jaar op 2 september 2017!

De nieuwbakken straatfeestcommissie heeft er voor gekozen om het 23-ste straatfeest ná de zomervakantie te houden en wel op zaterdag 2 september. "Zo hoeven we niet te concurreren met afsluitende kampen, wedstrijden en wat dies meer zij", aldus de straatfeestcommissie.

Evenals andere jaren vindt er 's middags weer een gezellig programma plaats voor de kleine en grote kinderen en 's avonds wordt er na het smakelijk eten van de straatbarbecue weer een bijzondere activiteit georganiseerd.

Elke straatbewoner heeft inmiddels de FaraMirakel van 20 april 2017 ontvangen met daarin een strook waarin je kunt aangeven of je komt (met hoeveel personen) of niet. Na de zomer volgt er een nieuwe FaraMirakel met daarin meer bijzonderheden. Gaarne opgeven voor 12 mei a.s.!

De straatfeestcommissie,
Ilse en Ron (nr. 6)
Tineke en Eric (nr. 10)
Maria en John (nr. 12)
Michiel en Margot (nr. 13)
Paula en Roland (nr. 30)Website, Facebook en Twitter

Helaas hebben we nog steeds het vage vermoeden dat nog niet veel bewoners van onze straat op de hoogte zijn van onze website www.faramirgeldrop.nl

Wij verzoeken jullie dan ook om je buren, overburen, vrienden in de straat op de hoogte te brengen van onze website en te wijzen op het nut hiervan. Je kan je gratis registreren waardoor je ook toegang krijgt tot het besloten gedeelte van de website!

Ook hebben we een eigen Facebook pagina: Faramir openbare groep waarop jullie zelf content kunnen plaatsen!

Ook hebben we een Twitter-account @FaramirGeldrop! Volgen zouden we zeggen!

Deze nieuwsbrief wordt normaal gesproken gezonden aan degene die zich hebben opgegeven voor de nieuwsbrief maar dat zijn er niet zo veel! Dus hebben we nu deze nieuwsbrief gestuurd aan alle aangemelde en geregistreerde bewoners van onze website.

 
 Nieuws....
Geen actueel nieuws

 Het weer in Geldrop

 Klik hier voor het weer in Geldrop

 
Klik hier voor weersverwachting Geldrop