Home

    

Colofoon

Sitemap

Disclaimer


Faramir
Vergroten

Welkom op de website van de bewoners van de Faramir!

De Faramir is een zeer gezellige straat die gelegen is in het brabantse dorp Geldrop vlakbij Eindhoven.

Hier is een hele wijk (Genoenhuis) waar alle straten naar de figuren uit het boek "In de ban van de ring" van J.R.R. Tolkien zijn vernoemd. Meer info over de figuur Faramir vindt u in Wikipedia.

Foto's straatfeest 2016

Er zijn foto's gemaakt van het straatfeest 2016 door Margot Klaren. Deze staan nu ook op onze website.
Klik hier voor de foto's!Wie wil er mee doen met team Faramir bij de dorpsquiz?

"Tijdens de Dorpsquiz strijden teams voor de eeuwige roem in Geldrop en een leuk geldbedrag voor een goed doel naar keuze. Een team kan bestaan uit vrienden, familie, collega’s, sportverenigingen, buurtverenigingen en clubs. Wij adviseren een team van 8 tot 20 personen, waarvan één persoon de teamcaptain is. Het team kiest zelf een locatie van waaruit gespeeld gaat worden. Dit kan bij iemand thuis zijn, in een café, bij een vereniging of clubhuis. Het maakt niet uit, als het maar in dorpskern Geldrop is."

Aldus een korte beschrijving van het nieuwe evenement wat men gaat organiseren op 28 oktober 2017.

Lees hier meer en geef je dan op bij:

Monique Warmink (nr. 8)


Het liefst zo snel mogelijk want de (voor)inschrijvingen starten begin juli.23-ste straatfeest dit jaar op 2 september 2017 

De nieuwbakken straatfeestcommissie heeft er voor gekozen om het 23-ste straatfeest ná de zomervakantie te houden en wel op zaterdag 2 september. "Zo hoeven we niet te concurreren met afsluitende kampen, wedstrijden en wat dies meer zij", aldus de straatfeestcommissie.

Evenals andere jaren vindt er 's middags weer een gezellig programma plaats voor de kleine en grote kinderen en 's avonds wordt er na het smakelijk eten van de straatbarbecue weer een bijzondere activiteit georganiseerd.

Elke straatbewoner heeft inmiddels de FaraMirakel van 20 april 2017 ontvangen met daarin een strook waarin je kunt aangeven of je komt (met hoeveel personen) of niet. Na de zomer volgt er een nieuwe FaraMirakel met daarin meer bijzonderheden. Gaarne opgeven voor 12 mei a.s.!

De straatfeestcommissie,
Ilse en Ron (nr. 6)
Tineke en Eric (nr. 10)
Maria en John (nr. 12)
Michiel en Margot (nr. 13)
Paula en Roland (nr. 30)Mevr. Toos Gijsbers 90 jaar! (7 juni 2016)

Vanavond heeft de Faramir Toos Gijsbers verrast met haar 90-ste verjaardag door met ongeveer 40 a 50 bewoners haar te komen feliciteren! Ze was zichtbaar ontroerd door deze onverwachte "visite". Wij op onze beurt werden getrakteerd op cake en koek waarvoor dank! Namens de straat hebben we haar een mooie grote pot met hortensia overhandigd!

Wederom een klein gebaar waarin onze straat groot kan zijn!

Klik hier voor foto's van deze gebeurtenis!

Kijk hieronder nog even naar de jarige!En ook de gehele straat had de vlag uitgehangen!

Faramir vlagt  ter ere van Toos Gijsbers!Straatfeest Faramir 2014 Foto's ???

Zijn er nog mensen die foto's hebben gemaakt van het straatfeest van 2014? Wij willen deze dolgraag op de website zetten. We hebben alle andere jaren en het zou zonde zijn om er geen te hebben van 2014.

Bij voorbaat dank!


Luchtfoto's Faramir!

John Gijsbers (nr. 12) heeft mooie luchtfoto's van onze straat gemaakt. Deze heeft hij ter beschikking gesteld en kunnen jullie hier bewonderen...


Datum laatste aanpassing: 17-05-2017
 
 Nieuws....
Straatfeest 2016 geslaagd!

 Het weer in Geldrop

 Klik hier voor het weer in Geldrop

 
Klik hier voor weersverwachting Geldrop