Home

    

Colofoon

Sitemap

Disclaimer


Faramir

Planning Geldrop-Mierlo onbetrouwbaar!

(29-01-2008 / www.onsbrabantnet.nl)
Dat wisten wij al maar OnsBrabantNet geeft het nu zelf toe op hun website!

Wij citeren (en hier kunt het ook lezen):

"In verband met technische problemen is het niet mogelijk gebleken om een goede , betrouwbare planning te geven voor het aansluiten van de woningen in Geldrop-Mierlo.
Om die reden is de planning dan ook van deze website verwijderd. 

Vragen over de planning kunt u telefonisch stellen aan het aansluitteam van onze klantenservice (kies voor de optie “aanleg en aansluiting van uw breedbandmodem”).
Het telefoonnummer is 040 787 6000."


Toch een compliment voor OnsBrabantNet dat men de problemen, ook al zijn ze "technisch" van aard, toegeeft!

Diverse bewoners van de Faramir zijn de afgelopen tijd daadwerkelijk aangesloten op het glasvezelnetwerk en hebben gemengde ervaringen hiermee.
Sommigen hebben heel snel een afspraak kunnen maken, sommigen moesten diverse keren zelf terugbellen want men werd, ondanks beloftes(!), niet teruggebeld! Pure willekeur dus!
Ook werd bij Wilco Furster het breedbandkastje aangesloten, echter zonder signaal op de glasvezelkabel. Volgens de monteur was er een breuk in de kabel en moest die opnieuw vanaf de straat worden getrokken!
Weer nodeloos wachten en een nieuwe afspraak maken dus...

Wanneer werkt Internet nu?
Nadat het breedbandkastje geplaatst is, wordt de dag erop de werkbon (waarvan u ook een kopie bij oplevering heeft gekregen) ingelezen bij OnsBrabantNet alwaar men de dag daarop een zogenaamd IP-adres toewijst aan de aansluiting. Dus in principe gaan er 2 werkdagen overheen voordat u daadwerkelijk internet op kunt. Lampje gaat wel branden op het breedbandkastje als u meteen na installatie een router of PC / laptop aansluit maar dat wil nog niet zeggen dat Internet werkt (oftewel dat u een IP-adres krijgt toegewezen). En oh ja, sluit de kabel aan op Poort 1 want die krijgt alleen maar een IP-adres!

  Zie afbeelding hiernaast, eerste poort (vanaf links) gebruiken!

Wanneer werkt Televisie nu?
Deze werkt dus meteen! U dient wel de TV-kanalen op uw televisies opnieuw in te stellen daar de frequenties afwijken van UPC!

Wanneer werkt Telefonie nu?
Helaas hebben we hier nog geen ervaringen mee behalve dat we gehoord hebben indien u niet voor nummerbehoud bent gegaan maar dus een nieuw nummer heeft gekregen dat het ook meteen werkt of in ieder geval na 2 werkdagen!
Laat ons uw ervaringen weten!
 
Auteur:
 
[terug]
 
 Nieuws....
Geen actueel nieuws

 Het weer in Geldrop

 Klik hier voor het weer in Geldrop

 
Klik hier voor weersverwachting Geldrop